ВНИМАНИЕ! Преди да използвате този уеб сайт внимателно прочетете  Общите условия ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГИТЕ НА Shrederi.bg. Ако използвате  сайта се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези общи условия, не използвайте уеб сайта.
1. Дефиниции
   Неработен ден - събота, неделя, всички официални празници на Република България.
   Работно време - 09:00 - 18:00 часа всеки работен ден.
   Поръчки могат да бъдат направени по всяко време на денонощието.
   Направена  до 17:00 часа поръчка за гр. София, ще бъде доставена в рамките на следващия работен ден. Поръчка след 17:00 часа ще бъде доставена в рамките на втория работен ден.
2. Цени на продуктите
   Всички цени са в български левове.
   Всички цени са без начислен ДДС.
3. Цена и срок за транспорт и доставка
    За София, Перник, Пазарджик, Пловдив, Първомай, Казанлък, Стара Загора,  Хасково, Димитровград, Сливен, Ямбол, Бургас, Несебър, Севлиево, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Плевен, Шумен,Търговище, Разград, Русе, Добрич и   Варна, доставката е безплатна за поръчки на стойност над 40 лв. без ДДС. Когато поръчката е за тези градове и е на стойност под 40 лв. без ДДС цената на услугата е 3 лв. без ДДС, когато стоката се доставя с наш куриер. Когато стоката не се доставя с наш куриер цената на доставката е за сметка на получателя и се заплаща при получаването на стоката по тарифите на съответната фирма за куриерски услуги.
   За останалите населени места в страната цената на доставката е за сметка на получателя и се заплаща при получаването на стоката по тарифите на съответната фирма за куриерски услуги
4. Обработване на поръчката
   През един регистриран в сайта профил,може да правят заявки едно и/или повече лица. Това може да се случва чрез един общ e-mail и парола.
   Във всеки един момент можете да проверите сами статуса на Вашата поръчка.
   Ако решите да откажете Вашата поръчка, можете да го направите на телефон 0700 10 70, но ако стоката вече е експедирана, Вие ще трябва да платите разходите по транспорта.
5. Фактуриране
   Офис зона ЕООД е фирмата, която управлява Интернет магазина www.shrederi.bg. Фирмата е регистрирана по ДДС.
6. Условия на плащане
   Начините на плащане са чрез банков превод или в брой.
   Плащането в брой е при получаване на стоката, като:
   За доставки в София – се заплаща на служителя на Офис зона ЕООД, който Ви доставя стоката.
   За доставки извън София – се заплаща на служителя на Офис зона ЕООД, който Ви доставя стоката или на куриера, който Ви доставя стоката (наложен платеж).
* Забележка: Моля да имате предвид, че опцията за плащане “В брой” за пратки в страната зависи от куриерската фирма.
7. Гаранции, рекламации и връщане на стока
   Всички наши продукти са гарантирани срещу дефекти причинени от лоши материали или изработка. Ще заменим или върнем парите за продукт, който има дефект или не работи по предназначение. За целта трябва да предоставите фактура, номер на поръчка и касова бележка при заплатена стока в брой.
    Всеки потребител има право да върне закупената от нас стока в 14-дневен срок от датата на доставка на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка, както и без да се посочва причина. Потребителят е длъжен да съхранява получената стока, нейното качество и опаковка по време на 14-дневния срок без да нарушава нейния външен и функциoнален вид. 
    Правото за връщане на стоки не се прилага в следните случаи:
• за доставка на продукти и консумативи, създадени и поръчани конкретно за потребителя;
• за стоки, повредени и/или променен вид след момента на получаването им;
• за стоки, чиято оригинална опаковка е повредена или липсва. Не се счита за повредена опаковката, цeлостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.
    Връщането на продукта става чрез куриерска фирма или чрез наш куриер, за сметка на клиента или лично в офиса на Офид зона ЕООД на адрес: София, бул. "Климент Охридски" 132.  Замяна на един артикул с друг, също е за сметка на купувача. Фирмата ни гарантира връщането на заплатената от потребителя стойност на върнатия продукт, без стойността на куриерската услуга за връщането му. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които трябва изрично да се предадат на куриерска фирма или куриера срещу подпис 
8. Връзка с нас
   Ние вярваме, че личният контакт е изключително важен, за да изградим доверие между нас и нашите клиенти. Ето защо освен да получавате автоматични е-мейли от нас, Вие ще имате възможността да говорите лично с нашите служители, които ще Ви помагат по най-бързия и ефективен начин. Винаги можете да ни позвъните на 0700 100 70  в посоченото работно време.
   На e-mail отговаряме до един работен ден след получаване на съобщението Ви.
9. Общи положения
   Всички условия в интернет магазина www.shrederi.bg са съобразени и следват точно предписаното от Закона за електронна търговия.
Top